SI  |  EN  |  BA  |  HR

Fat determination in high-fiber low-fat samples

BÜCHI Labortechnik AG

The determination of fat in food is routinely used in quality assurance and for labelling. Due to the voluminous nature, high-fiber samples with low-fat content need more attention during the hydrolysis. Below, a reliable procedure for fat determination in high-fiber low-fat samples is introduced. The sample is hydrolysed with hydrochloric acid using the Hydrolysis Unit E-416, followed by a Soxhlet extraction with the Extraction Unit E-816 SOX. The determined fat contents correspond well to the labelled values.

Prenesi aplikacijo Prenesi aplikacijo V pregled aplikacije Kontaktirajte nas

Obrazec za prenos aplikacije

* Ta polja so obvezna.

** Vaši osebni podatki bodo shranjeni varno ter v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation, GDPR, EU 2016/679). Seznanjen sem, da imam pravico kadarkoli zahtevati vpogled v osebne podatke, ki se shranjujejo, zahtevati spremembo ali izbris teh podatkov. Seznanjen sem, da lahko to dovoljenje tudi kadarkoli prekličem. Shranjeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam ali družbam. Namen hrambe osebnih podatkov je izvajanje različnih marketinških dejavnosti in obveščanja s sporočili.

Oglejte si več aplikacij v:

Analitika Ekstrakcija

Oglejte si več aplikacij, povezanih z:

Destilacijske naprave in ekstraktorji