SI  |  EN  |  BA  |  HR

O nas

Podjetje DONAU Lab d.o.o., Ljubljana, aktivno na trgih Slovenije, Bosne in Hercegovine ter Hrvaške je bilo ustanovljeno leta 1991 s strani švicarskega investitorja Donau Lab Zurich. Leta 2013 je podjetje prevzela družba LPP Group, skupaj z ostalimi družbami v poslovni skupini Donau Lab.

V našem podjetju že več kot 20 let skrbimo za povezavo med proizvajalci ter uporabniki na področju tehnoloških rešitev v laboratorijski in procesni analitiki. Strokovno izšolani zaposleni so jamstvo za zadovoljstvo naših strank skozi celoten nakupni proces, od svetovanja optimalne izbire, inštalacije ter šolanja uporabnikov do kasnejših poprodajnih aktivnosti, kot so aplikativna podpora, kalibracije, validacije ter ne nazadnje servis.

Naš cilj je ponuditi strankam celovite rešitve, ki zagotavljajo konkurenčno prednost ter prihranek časa in denarja. Osebni pristop, kvalitetna storitev ter dolgoročni partnerski odnos s stranko so naša glavna vodila, na poti, ki jo gradimo skupaj.

Vizija Podjetja

Zadovoljni kupci so kupci, ki se vedno znova obračajo na nas in so naše dolgoletne stranke: Naš cilj je dolgoročno zadovoljstvo naših strank, katerim zagotavljamo tehnološko napredno, zanesljivo in varno opremo ter najvišjo možno raven kvalitete storitve.

Želimo postati vodilni distributer laboratorijske, pilotne in procesne opreme v Sloveniji ter biti sinonim za zanesljivost in celovitost, tako za kupce, kot tudi za naše dobavitelje.

Verjamemo v potencial našega trga, katerega želimo izkoristiti za rast in razvoj vseh interesnih skupin – kupcev, dobaviteljev ter zaposlenih.

Group Vision