SI  |  EN  |  BA  |  HR

Direct Fat Determination in Food Samples using Extraction Unit E-816 ECE

BÜCHI Labortechnik AG

The determination of fat in food is a routine procedure in quality assurance and labelling. Here, a simple and easy procedure for direct fat determination in boiled sausage, chocolate, mayonnaise and potato chips samples is presented.
The sample is dried, followed by a Twisselmann extraction with the Extraction Unit &-816 ECE /Economic Continuous Extraction).

Prenesi aplikacijo Prenesi aplikacijo V pregled aplikacije Kontaktirajte nas

Obrazec za prenos aplikacije

* Ta polja so obvezna.

** Vaši osebni podatki bodo shranjeni varno ter v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation, GDPR, EU 2016/679). Seznanjen sem, da imam pravico kadarkoli zahtevati vpogled v osebne podatke, ki se shranjujejo, zahtevati spremembo ali izbris teh podatkov. Seznanjen sem, da lahko to dovoljenje tudi kadarkoli prekličem. Shranjeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam ali družbam. Namen hrambe osebnih podatkov je izvajanje različnih marketinških dejavnosti in obveščanja s sporočili.

Oglejte si več aplikacij v:

Analitika Ekstrakcija

Oglejte si več aplikacij, povezanih z:

Destilacijske naprave in ekstraktorji