SI  |  EN  |  BA  |  HR

Encapsulation of lipophilic and insoluble substances within hard-fat based beads

BÜCHI Labortechnik AG

Long chain triglycerides can be employed as a unique structural material to produce beads for the successful encapsulation and retention of lipophilic substances. At temperatures below 40 °C these fats form solid structures which can entrap the material present. Above these temperatures the solid fats melt and release the encapsulated material or the fat is digested in the digestive tract.
The method enables the encapsulated substance (termed encapsulant) to be protected from many different environmental conditions such as oxygen, heat, pH etc., and can help prolong its shelf life.
 

Prenesi aplikacijo Prenesi aplikacijo V pregled aplikacije Kontaktirajte nas

Obrazec za prenos aplikacije

* Ta polja so obvezna.

** Vaši osebni podatki bodo shranjeni varno ter v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation, GDPR, EU 2016/679). Seznanjen sem, da imam pravico kadarkoli zahtevati vpogled v osebne podatke, ki se shranjujejo, zahtevati spremembo ali izbris teh podatkov. Seznanjen sem, da lahko to dovoljenje tudi kadarkoli prekličem. Shranjeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam ali družbam. Namen hrambe osebnih podatkov je izvajanje različnih marketinških dejavnosti in obveščanja s sporočili.

Oglejte si več aplikacij v:

Enkapsulacija

Oglejte si več aplikacij, povezanih z:

Sušilniki in Enkapsulatorji