SI  |  EN  |  BA  |  HR

Fat determination in Yogurt samples using Twisselmann and Soxhlet extraction

BÜCHI Labortechnik AG

The determination of fat in food is a routine procedure used in quality assurance and for labelling. Below, a simple and easy procedure for fat determination in yogurt, according to §64 LFGB L 01.00-20 is introduced. The sample is hydrolysed with hydrochloric acid using the Hydrolysis Unit E-416, followed by a Twisselmann extraction with the Extraction Unit E-816
ECE /Economic Continuous Extraction).
For comparison the samples were also extracted with a Soxhlet extraction method using the Extraction Unit E-816 SOX.

Prenesi aplikacijo Prenesi aplikacijo V pregled aplikacije Kontaktirajte nas

Obrazec za prenos aplikacije

* Ta polja so obvezna.

** Vaši osebni podatki bodo shranjeni varno ter v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation, GDPR, EU 2016/679). Seznanjen sem, da imam pravico kadarkoli zahtevati vpogled v osebne podatke, ki se shranjujejo, zahtevati spremembo ali izbris teh podatkov. Seznanjen sem, da lahko to dovoljenje tudi kadarkoli prekličem. Shranjeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam ali družbam. Namen hrambe osebnih podatkov je izvajanje različnih marketinških dejavnosti in obveščanja s sporočili.

Oglejte si več aplikacij v:

Analitika Ekstrakcija

Oglejte si več aplikacij, povezanih z:

Destilacijske naprave in ekstraktorji