SI  |  EN  |  BA  |  HR

Fat determination of milk powder and infant formula samples without hydrolysis

BÜCHI Labortechnik AG

The determination of fat in food is a routine procedure used in quality assurance and for labelling. Furthermore, the extracted fat is often used for contaminant analysis, e.g. dioxins.
Below, a procedure for fat determination in milk powder and infant formula is presented. Samples are not hydrolysed prior to the extraction with Speed Extractor E-916 – hence, the process time is reduced and chemicals saved.
For comparison, fat determination was performed with a prior hydrolysis step.

Prenesi aplikacijo Prenesi aplikacijo V pregled aplikacije Kontaktirajte nas

Obrazec za prenos aplikacije

* Ta polja so obvezna.

** Vaši osebni podatki bodo shranjeni varno ter v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation, GDPR, EU 2016/679). Seznanjen sem, da imam pravico kadarkoli zahtevati vpogled v osebne podatke, ki se shranjujejo, zahtevati spremembo ali izbris teh podatkov. Seznanjen sem, da lahko to dovoljenje tudi kadarkoli prekličem. Shranjeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam ali družbam. Namen hrambe osebnih podatkov je izvajanje različnih marketinških dejavnosti in obveščanja s sporočili.

Oglejte si več aplikacij v:

Analitika Ekstrakcija

Oglejte si več aplikacij, povezanih z:

Destilacijske naprave in ekstraktorji