SI  |  EN  |  BA  |  HR

Pressurized Solvent Extraction of Food for the Determination of trans-Fatty Acid in Cookies and Brown Rice

BÜCHI Labortechnik AG

In this Short Note, the determination of trans-fatty acids using the SpeedExtractor E-916 for the extraction of the lipid of foodstuff is shown. The results obtained with SpeedExtractor E-916 were compared to the ones obtained with conventional methods (BUCHI Extraction Unit E-816 Hot Extraction [1], Acid Hydrolyse [2], and Folch [3]). The result showed good correlation and it was demonstrated that neither oxidative degeneration nor new trans isomerization of unsaturated fatty acid occurred during the pressurized solvent extraction.

Prenesi aplikacijo Prenesi aplikacijo V pregled aplikacije Kontaktirajte nas

Obrazec za prenos aplikacije

* Ta polja so obvezna.

** Vaši osebni podatki bodo shranjeni varno ter v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation, GDPR, EU 2016/679). Seznanjen sem, da imam pravico kadarkoli zahtevati vpogled v osebne podatke, ki se shranjujejo, zahtevati spremembo ali izbris teh podatkov. Seznanjen sem, da lahko to dovoljenje tudi kadarkoli prekličem. Shranjeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam ali družbam. Namen hrambe osebnih podatkov je izvajanje različnih marketinških dejavnosti in obveščanja s sporočili.

Oglejte si več aplikacij v:

Analitika Ekstrakcija Priprava vzorcev

Oglejte si več aplikacij, povezanih z:

Destilacijske naprave in ekstraktorji